This text is dedicated to my sweetheart

Har så många fina minnen ned dig älksling <3 Minns den första gång jag såg dig en kort stund på centralen. Vi satt och pratade en stund. Sedan behövde jag åka hem. Jag ville inte släppa din hand. Ville bara springa tillbax till din famn. Men tönkte att det var en omöjlighet. Du var en så fin kille. För bra för mig. Jag tänkte att jag skulle ha förstört dig. Tänkte att det aldrig skulle bli du och jag. 

Väl hemma började vi prata mer och mer på olika medier. Känslorna kom bara fram mer och mer. Jag var en ganska vild tjej då. Gjorde allt det förbjudna man inte fick göra. Du bara skrattade men åt vissa saker tror jag nog att du inte tyckte om. Men du brydde dig väldigt mycket om mig. Och jag visste inte att du hade så mcyket känslor för mig då. Jag var blind. Såg inte det jag ville se ifrån dig förrens vi träffades igen.

Vi träffades igen en vårdag. Kom hem till dig och skulle sova över. Skulle sova där nere men skickade ett sms att det var ensamt. Du skriev "men kom upp då :)". För varje steg blev jag ennu mer nervös. Därför du kanske nu förstår varför jag snubblade i trappan men skyllde på mörkret. Vi la oss ner i din säng. Du la din arm om mig. Nlev röd som en tomat med fjärilar i magen. Då slog blixten ner ordenligt i mig. Blev så sjukt kär!

Nästa dag då jag skulle in till sthlm så var det bara dig jag tänkte på. Det var bara du som snurrade i min skalle hela dagen tills jag var klar i sthlm och kom hem till dig igen. Minns att vi fikade och satte oss i soffan och inte vågade röra varandra. Haha. 

Senare på kvällen var vi där nere och kollade film. Vi låg då och höll om varandra tills din mmama kom hem. Vi låg där så kommer din mamma in så ska jag presentera mig. Haha. Kändes lite konstigt! 

Sedan nästa dag var det dags för mig att åka hem, Du förde mig till pendeltåget upp till sthlm. Jag bröjade gråta Trodde jag inte skulle få se dig på länge. Tror att du också fällde en liten tår älskling. Hela vägen hem tänkte jag bara på dig och grät. Ville så gärna ha dig nära mig <3 men vi träffades sen och firade nyåret 2010 tillsammans <3 

Sitter här och gråter nu älskling då jag tänker på allt detta. Jag är så lycklig med dig <3 Älskar dig över hela mitt hjärta och kommer alltid göra det. Vi har 3 helt underbara barn ihop och det är det BÄSTA du och jag har gjort här i livet! Älskar er <3