Zombie.

Går som en zombie hela dagarna nuförtiden. Känner mig så trött då jag bara sover 3-5 timmar per natt. Börjar bli ganska frustrerande. Vet också att jag inte kommer få nån hjälp med det så det är bara å leva med det. 

Idag har jag och Anders vart till farbror doktorn. Anders har haft så svår pollen i år så fy fan säger jag bara. Han ser ut som att han knarkat i 10 år. Ögonen helt röda och snoret bara hänger. Stackare :( Själv fick jag domen ryggskott. Så jäkla äckligt då jag börjat känna mig bättre så ska detta komma istället :/ Jaja , jag lever på endå. Smärtstillande så blir de nog på topp. Måste bara röra på mig mer.

Anders jobbar nu natt. Är ganska soft endå. Klarar nätterna bra faktiskt och förmiddagarna då William är på dagis :) Känns skönt att han kan va där nu och vi är fri från förkylningar :) 

Just nu sitter jag och pratar med min kära syster på skype :) Snackar om hur man gör eget nagelack och häftiga mönster :) Blir väl å gå å sova snart så man orkar upp 5-6 imorgon igen. Får lägga mig vid tvn och lyssna på alla ljud som låter i lägenheten ;) nn alla :)